Landgoed de Kievit, een waar paradijs

Stephan en Annelies hebben net over de grens bij Breda in België, het prachtige Landgoed de Kievit gerealiseerd. Als je aankomt via de grote oprijlaan dan voel je de magie al van deze plek. Eenmaal op het terrein krijg je een zeer warm welkom van gastvrouw Annelies en de lieve ezels, schapen, geiten en kippen, wat een gezelligheid.

“Be grateful, slow down, enjoy life”

Je loopt over een mooi pad tussen de bomen door, daar verschijnt dan al snel het prachtige Tiny House, helemaal privé. Wat een groene oase van rust. Je voelt in alles de passie, wat een liefde zit hierin.

Landgoed de KievitLandgoed de KievitWat een luxe

Het Tiny house heeft grote raampartijen waardoor je een mooi uitzicht hebt. Ik geniet nu al van het idee dat ik hier morgen wakker wordt, met een uitzicht op al dat moois. Aan werkelijk alles is gedacht, je kunt de kachel binnen aandoen, maar ook buiten bij het zitje. Er is een bbq tafel, een sauna en de hottub is al op temperatuur gebracht als we aankomen, wat een luxe.

Annelies vertelt vol passie over het hele project en de omgeving, wat een warme, lieve vrouw. Vanuit de heerlijke hottub genieten we van het prachtige uitzicht, de fazanten die vrolijk voorbij huppelen en de ondergaande zon. De sauna heb je in een uurtje al op temperatuur en is heerlijk knus. Je kunt zelfs kiezen voor een lekker geurtje, als je wil.

Een warm welkom

In het huisje in ook alles aanwezig, een lief kaartje om ons welkom te heten, een lekker chocolaatje, een overvloed aan handdoeken en een heerlijk bed. Het zitje boven is erg gezellig en lekker om een boek te lezen of wat te typen. Als je je ogen opendoet na een heerlijke nachtrust doe je met een druk op de knop de gordijnen open en geniet je van de zon die opkomt en het mooie, weidse uitzicht.

“When you leave a beautiful place, you carry it with you wherever you go” – Alexandra Stoddard

En om het genieten helemaal af te maken, krijg je ook nog een heerlijk ontbijt op de door jou aangegeven tijd. Alles is vers en biologisch en vooral de homemade granola is verrukkelijk. De eitjes van de brahma kippen lachen je vriendelijk tegemoet en maken het helemaal ontbijt helemaal af.

Hof van Strijbeek

In de omgeving heb je mooie wandel- en fietsroutes, die je al doorgestuurd krijgt als je boekt. Ook kunnen Annelies en Stephan je van alles vertellen over de omgeving. Deze keer hebben we het favoriete restaurant hier in de buurt “Hof oud Strijbeek” niet kunnen testen, maar ik weet zeker dat het een topper is. Ik heb verschillende reviews gelezen in het leuke gastenboek die het aanraden.

Dank je wel lieve, mooie mensen. We zeggen geen vaarwel, maar zeker tot ziens op Landgoed de Kievit! Wil jij weten wanneer je deze mooie plek kunt bezoeken, kijk dan op natuurhuisje en reserveer direct.

Landgoed de KievitLandgoed de KievitLandgoed de KievitLandgoed de KievitLandgoed de KievitLandgoed de KievitLandgoed de KievitLandgoed de Kievit