Camping De Zandkreek, puur genieten

En ik ben weer op pad naar Zeeland, heerlijk weekend naar water. Ik heb gekozen voor het Veerse meer omdat ik daar een camping vond direct aan het water, Camping “De Zandkreek”. Ik mail ze omdat ik later op de avond zal arriveren maar dat is geen enkel probleem.

Camping De Zandkreek

Als ik aankom rijden zie ik dat het helemaal vol staat, alles netjes op een rij strak langs het water, heerlijk! Ik word naar mijn plek begeleid en krijg dan de teleurstelling dat iedereen dwars moet staan en dus niet op het water gericht, kleine tegenvaller.

Als ik de man vriendelijk aankijk en zeg dat ik maar 2 nachtjes blijf met mijn ienimienie busje dan zegt hij; “zet hem maar neer zoals je wil, ik heb niets gezien”. Zo gezegd zo gedaan wat een plek. Ik heb een heerlijke avond met zicht op het mooie meer, mijn weekend kan niet meer stuk.Camping De Zandkreek

Turen over het water

De volgende dagen heerlijk een boekje lezen en nog even met het bootje van de vriendelijke buren het water op. Ze hebben op de hoek van de camping ook nog een trekkersveld waar iedereen wel door elkaar staat. Hier heb je alleen geen stroomvoorzieningen. Wees er wel op tijd bij want deze parel zit zo vol. Tot de volgende keer.