Friesland, slapen in een boomhut

Kleine Paradijs Friesland

In de tuin van “Kleine Paradijs” in Friesland, staat een leuke boomhut genaamd “het Kraaiennest”. Om het kraaiennest heen is een gezellig terras, net onder de kruin van de boom. Vanaf het zitje heb je een mooi uitzicht over het riviertje en de velden.

Als je het deurtje open doet en het mooie, fluwelen gordijn opzij schuift, stap je in een sprookjeswereld. De sfeer is een beetje oosters gemixt met snuisterijen uit vervlogen tijden. Zelfs over de raampjes is nagedacht, je voelt de liefde die erin zit.

Friesland

 

 

 

 

 

 

 

Genieten zonder zorgen

Als ik binnen stap is het er aangenaam warm en het ruikt er naar mijn favoriete wierook, Champa. Wederom een flesje wijn met chocolaatjes en een gaspitje en waterkoker voor de kleine trek. Ik plof op de bank om alles in me op te nemen, wat een gouden plek, inderdaad “een Klein Paradijs”. Op alle kleine details is gelet, alle decoratie klopt en je kan er blijven rondkijken. Kaarsjes aan en genieten maar. Zo heeft een mens echt niet veel nodig.

Beneden is de grote ruimte altijd open, mocht je daar de keuken willen gebruiken, de benen willen strekken of even naar het toilet en de douche gaan.

Friesland

Prachtig vogelconcert

Het bed ligt goed en ook hier geen wekker nodig, zet gewoon de deur op een kier. Heerlijk luisteren naar alle dieren die van zich laten horen in de vroegte, check ook even het filmpje onder dit bericht. Gelukkig is ook mijn favoriete kraai die pauw roept, vanmorgen weer van de partij.

In dit Kleine Paradijs Friesland hebben ze ook nog een andere boomhut, het rode kapelletje, ‘t schrijvershuisje en het heilige huisje waar je heerlijk in kan vertoeven. Allemaal te vinden op www.hetkleineparadijs.nl hier kan je zien wat ze nog meer aanbieden aan activiteiten.

Voor nu zit mijn verblijf hier erop, benieuwd wat vandaag me gaat brengen. Zin in een nieuwe dag!Friesland

Laat een reactie achter