me okay

Madeleine

Traveller - Storyteller - Blogger

 

Leuk dat je hier bent! Ik ben Madeleine, als klein meisje was ik al gefascineerd door andere landen, culturen en talen. Mijn ooms maakten vaak verre reizen en ik hoopte altijd dat er leuke verhalen en een cadeautje terug kwamen. Starend naar het souvenir maakte ik de mooiste verhalen in mijn hoofd van al die verre oorden.

Op mijn 18de heb ik een oude VW T2 gekocht en ben ik, in mijn vakanties, veel gaan reizen door Europa. Door de jaren heen bracht ik vele maanden door in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, België, Kroatië en zo meer. En af en toe deed ik een verre reis met mijn backpack.

Ik heb altijd vol bewondering gekeken en geluisterd naar mensen die de stap namen. Gewoon op reis gaan met bestemming onbekend. Die stap durfde ik nog niet eerder te maken. En soms overkomen je dingen waardoor alles anders loopt. 

Dingen die zo in je verlangen zitten, gaan er niet heel makkelijk uit. Dan zit er niets anders op dan het uiteindelijk gewoon te doen! De spijt als ik het niet doe, zou te groot zijn. In december 2018 heb ik daarom mijn huis verkocht en een hoop van mijn spullen. Ik ga op pad om de wereld te ontdekken.

Met deze site hoop ik iedereen te inspireren om ook zijn of haar pad te volgen. Om niet vast te blijven zitten, in angst te leven, als je hart ergens anders ligt. Om dicht bij jezelf te blijven of te komen. Op zoek te gaan naar jouw diepe verlangens.

Verder vind je op de site natuurlijk veel informatie over mooie plekken, blogs en verhalen van mijn avonturen, do’s en dont’s in verschillende landen, leuke bucketlist items, reistips en zo meer.

Ik zou het ontzettend leuk vinden om samen te werken met mede-bloggers, merken, reisorganisaties en iedereen die het leuk vindt, samen een avontuur aan te gaan. En natuurlijk vind ik het super om van iedereen berichten en reacties te krijgen. Zo blijf ik in contact met mijn volgers en fans als ik 'on route' ben.

 

 

Travel
%
Storyteller
%
Genieten
%
Avontuur
%
SMALLE -1.jpg footer