Zoals jullie weten ben ik een echte fan van alles wat met “The law of attraction” te maken heeft. Ik wil jullie heel graag leren hoe het werkt zodat iedereen een fijner leven kan leven met alles wat je wenst.

Loslaten

Een heel lastig maar belangrijk onderdeel is loslaten. Loslaten betekent niet dat je iets niet meer moet willen. Het betekent niet dat je gaat opgeven. Het betekent dat je de controle en het resultaat moet loslaten.

Loslaten wil zeggen dat je je losmaakt van de uitkomst. Als je loslaat maak je jezelf emotioneel los en laat je alle negatieve gedachten die je over het onderwerp hebt los. Door constant bezig te zijn met de uitkomst en het nadenken over wanneer je wensen gaan uitkomen blokkeer en vertraag je de manifestatie.

“Het is hoe het was. Het gaat hoe het komt”

Wanneer je gehecht bent aan je verlangens en wensen laat je het universum niet zien dat je vertrouwt of in resonantie bent met je verlangens. Een gehechtheid vertelt het universum dat je je zorgen maakt en twijfelt aan je manifestaties. Als je vertrouwen uitstraalt en gelooft in het universum zullen al je wensen uitkomen.

Vraag, geloof en ontvang

Het manifesteren is vragen, geloven en dan ontvangen. Soms willen we dingen zo graag, dat we eraan gehecht raken. Door herhaaldelijk te vragen, zeggen we eigenlijk dat het ons steeds weer ontbreekt. We vergroten onbewust meer van de afwezigheid. Denk er eens over na, als je het al zou hebben, zou je er niet om vragen. Je zou je er geen zorgen over maken, noch zou je geobsedeerd zijn om het te hebben, omdat het er al is.

“Als je niet denkt zijn er ook geen problemen”

Bijvoorbeeld geld. Wanneer je geld hebt, maak je je geen zorgen of het er wel of niet zal zijn wanneer je je portemonnee pakt. Je weet namelijk dat het er is. Als je het hebt, denk je aan andere dingen. Denk eens aan als je iets online bestelt. Je weet dat het komt. Je hoeft dus niet elke dag hetzelfde te bestellen, omdat je weet dat het onderweg is.

Je krijgt wat je voelt

Om aan te trekken wat je wil, moet je in de frequentie zijn van wat je wil. Als je veel twijfels hebt, in combinatie met veel nadenken over je manifestaties, dan is er geen overeenkomt. Je trekt aan wat je voelt, niet wat je wil. Veel mensen die ik spreek over het universum hebben moeite om te vertrouwen. Maar als je niet vertrouwt, dan zal het universum wantrouwen voelen en daar meer van naar je toezenden.

“Trust the process”

Ook ik vroeg dingen op een manier die wanhoop, ongeduld en medelijden met mezelf weerspiegelde omdat ik het nog niet had. Ik vroeg me af, waarom is het er nog niet? Waarom is het zo moeilijk om het te hebben? Wanneer komt het nu eindelijk? Pas als je leert om echt los te laten, te vertrouwen en je te concentreren op een goed gevoel, omdat je doet alsof je het al hebt, beginnen de dingen op hun plaats te vallen.

Stop met denken

Hoe meer vertrouwen je hebt en hoe meer je loslaat, hoe sneller alles waar je naar verlangt naar je toe zal komen. Wanneer je elke dag obsessief nadenkt over wat je wilt, geef je het universum niet de tijd om je manifestatie voor je te laten verschijnen. Je moet alle controle loslaten van wat je wilt. Doe je best en train jezelf om je geen zorgen te maken over de uitkomst.

“Think higher, feel deeper”

Weet dat altijd alles op het juiste moment naar je toe zal komen. Laat alle angst los en vertrouw. Het universum hoort al je wensen, zorg dat je je frequentie hoog houdt. Wat je kan doen is alles opschrijven wat je wil manifesteren. Maak een lijst van alles wat je naar je toe wil trekken. Vervolgens pak je het papier en verbrand je het, of scheur het in kleine stukjes. Spreek hierbij uit dat je alles aan het universum geeft en dat je weet dat alles onderweg is. Ik laat mijn controle over de uitkomst los en vertrouw.

Doe geleide meditaties

Als je je zorgen maakt of stress hebt over situaties, raad ik je aan om dagelijks begeleide meditaties te doen. Of leer jezelf aan om te mediteren. Je kan om te beginnen veel geleide meditaties vinden op Youtube voor het verminderen van stress.

“Quiet the mind and the soul will speak”

Geleide meditaties zijn echt een geweldige manier om je dag te beginnen. En onthou, wanneer je loslaat geloof je dat je het al hebt ontvangen en hoef je er niet opnieuw om te vragen! Alles is al onderweg.

1 reactie

  1. Marrit op juni 29, 2020 om 2:09 am

    Mooi ♥️